مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

بنده حدودا زمانی که نوجوان از صندوق صدقه با سیخ پول در میاوردم دو به پاسگاه برده شدم و همانجا آزاد شدم و یک بار هم به بازداشتگاه رفته و 15 روز انجا بودم و پلاک گردن من انداختند و اما بعد 15 روز به دادگاه رفتم و دادستان پرونده را مختومه اعلام کرد اما چند روز پیش به پاسگاه مراجعه نمودم و حتی ان دو بار که در پاسگاه ازاد شده بودم هم در سیستم موجود بود. ایا این ها برای من سابقه میشود اگر میشود راهنمایی کنید چکار کنم پ. با تشکر از جنابعالی

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

وقتی درسیستم نامتان ومشخصتان آمده بعلاوه وپلاکی که گردن شمابوده بله سابقه محسوب میشوداگرجرم راتکرارنمیکردیدطبق قانون سجل کیفری بعدازمدتی که بایدسئووال کنیدسوابقتان پاک میشد.

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام
باید بررسی شود که دستور دادستان چه بوده اما احتمالا سابقه موثر کیفری نیست

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام اگر مسائله با همین وضعیتی که بیان کردید حل و فصل گردیده خیر سابقه ای محسوب نمی‌گردد . سابقه یعنی محکومیت قطعی در بزه انتسابی که شما محکومیت قطعی در دادگاه نداشته اید