مشاوره حقوقی رایگان - عدم اظهار نظر تجدید نظر در خصوص تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی

باسلام و احترام .
در خصوص مطالبه مانده ثمن معامله در دادگاه تجدید نظر ، رای در این مورد بخصوص نقض شده و به نفع ما صادر شده است .
در مورد خسارت تاخیر تادیه ، دادگاه بدوی بنفع ما رای داده است .
سوال اول : اینکه در رای تجدید نظر در مورد تاخیر تادیه اظهارنظر نکرده است یعنی این قسمت رای بدوی به قوت خود باقی است ؟
سوال دوم : یکی از خواسته های من در تجدید نظر خواهی ، هزینه های دادرسی ( بدوی و تجدید نظر ) بوده است
ولی دادگاه تجدید نظر در مورد هزینه های دادرسی تعیین تکلیف نکرده است .
نباید نظرشو در این باره میداد؟ در اینخصوص باید چیکار کنم ؟
با تشکر از شما .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

آرای مذکور باید مطالعه و بررسی شود