مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

با سلام و خسته نباشید. بنده در سال 98 یک خودرو بصورت وکالتی فروختم و چون آشنا بودند وکالت بدون تاریخ دادم. اما مدتیه که پیگیر پلاکم شدم متاسفانه پاسخگو نیستند و میگن نباید وکالت بدون تاریخ میدادی! توروخدا راهنماییم کنید. الان چکار باید بکنم. متشکرم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست فک پلاک در دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید و دستور موقت توقیف را هم در دادخواست بیاورید