مشاوره حقوقی رایگان - سکه مهریه به روز

سلام من حدود 3 سال حقوق همسر سابقم یک چهارم توقیف شده بخاطر مهریم، مهریه منم سکه هستش، الان که قیمت سکه زیاد شده و با توجه به اینکه قیمت سکه به روز هستش، باید چیکار کنم که نامه جدیدی به محل کار این آقا بره بر اساس قیمت جدید سکه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

عرفان صالح

جناب آقای عرفان صالح:

همسر شما میتونه دادخواست کاهش اقساط مهریه بده نه شما . دقیقا برعکس نکته ای که گفتید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بنظربنده چون خودتان حقوق همسرتان روتوقیف کردیدبعیداست موافقت کنندامابرای اطمینان به اجرای احکام خانواده برویدوسئوال کنید