مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از برادر

با سلام. ابتدا تشکر میکنم از صاحبان این درگاه و مشاوران و وکلای محترم.
پدرم در زمان حیاتش زمینی را به برادرم داده بدون دریافت هیچ وجهی به شرطی که در آن خانه بسازد یا بفروشد و با پول آن خانه بخرد. پدرم درگذشت ولی برادرم هنوز بعد از ده سال از فوت پدرم، نه خانه ساخته نه فروخته. البته برادرم خانه از خودش دارد. همچنین برادرم از پدرم دست‌ نوشته ای با همین مضمون دارد که شورای محل هم آن را مهر و امضا کرده است.
حال با این توضیح من میتوانم اقامه دعوا کنم و سهم الارث خودم را مطالبه کنم؟
اگه راهنمایی کنید بسیار سپاسگزار خواهم شد.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که بتوانید ثابت کنید پدر قبل از فوت از هبه خود رجوع نموده است وشاهد ببرید