مشاوره حقوقی رایگان - رفع مصادره خودروی حمل مواد مخدر

با سلام و درود بر شما. اگر کامیونی به علت حمل مواد مخدر مصادره شده باشد و با ارائه سند در دادگاه تجدید نظر 2 دانگ آن آزاد شده باشد، آیا می شود این خودرو را با گذاشتن وثیقه آزاد کرد؟

پاسخ ها :

رفع مصادره خودرو حمل مواد مخدر رفع توقیف خودرو با وثیقه رفع توقیف خودرو حمل مواد مخدر رفع توقیف خودرو مصادره خودرو خودرو مواد مخدر