مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری متهم متواری

با سلام. از شخصی که به صورت اینترنتی از حساب پدرم مبلغ 27 میلیون برداشت کرده بود، شکایت کردیم. ایشان در هیچ یک از جلسات دادرسی حضور پیدا نکرد و حکم به صورت غیابی برای ایشان صادر و قطعی شد. حالا که به متهم دسترسی نداریم حکم ایشان چگونه اجرا می شود و ما چگونه می توانیم حقمان را از ایشان بگیریم؟

پاسخ ها :

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

سلام جهت دسترسي به متهم اول استعلام از ثبت احوال آخرين آدرس كارت ملي ممنوع الخروجي استعلام از اپراتورهاي تلفن همراه در خصوص شماره همراهش تا بتوان آنتن خوابش رو رهگيري كرد و.....