مشاوره حقوقی رایگان - فرار از منزل

سلام، خسته نباشید.
سال 98 با پسری از منزل فرار کردم و به شهری دیگر رفتیم. پس از ده روز ما را دستگیر کردند ولی برای من مجازاتی در نظر گرفته نشد و همان روز به خانواده ام تحویلم دادند. آن پسر را به مدت یک ماه به زندان فرستادند. آیا برای من سوء پیشینه دارد و برای استخدام در داروخانه به مشکل برمیخورم؟

پاسخ ها :

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

خير هيچ مشكلي نداريد الا احتمالأ در خصوص بكارتتون اگه بفرماييد كجا هستيد ميشه اونم حلش كرد