مشاوره حقوقی رایگان - غرامت سربازی

سلام بنده درپادگان در 2/31 صبح که از خواب بیدار شدم. پای چپم بی حس بود و بعد از اینکه به بیمارستان ارتش اعزام کردند چهار روز بستری بودم و میلیت عرضی تشخیص دکتر بوده و دکتر شش ماه استراحت دادند و مورد تایید کمیسیون هم قرار گرفت.. و بنده از اونموقع هرروز فیزیوتراپی میرم.. خواستم ببینم به بنده هم‌ غرامت سربازی تعلق میگیره ؟ اگه میگیره باید چیکاری انجام دهم..ممنون‌میشم راهنمایی ام کنید..

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

قراردادبین طرفین طبق ماده10و190قانون معتبراست ونمیتوانیدبخاطراینکه درقراردادغبن فاحش حذف شده البته منوط به رویت قرارددادشماست که میتووانید رایگان برای مشاوره نزدمن بیایید