مشاوره حقوقی رایگان - معرفی شاهد برای اعسار

در پرونده استشهادیه پر و شاهد برای اعسار معرفی و در روز دادگاه شاهد تعرفه شده در پرونده نبود ولی دو نفر دیگر از تهران و سه نفر دیگر از مشهد با خودم بردم ولی دادگاه اول گفت تو پرونده فرم ندارید بعدا که بررسی کرد برگه را دید گفت چرا. نیاوردی خانم اینها را قبولی داری نه امضا کنید بروید چکار کنم چه حکمی در انتظارم است ایا اعتراض بدم تجدید نظر مجدداً همان قبلی را بنویسم و ببرم یا خیر کمکم کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر از شهود اظهاراتی اخذ شده نتیجه به نفع شما ست ولاغیر.توصیه می کنم اگر ولاغیر بود ،قبل از سدور حکم طی لایحه ای به دادگاه در خواست مهلت جهت معرفی وحضور همان شهود نمایید.یاالله