مشاوره حقوقی رایگان - شاهد برای اعسار

سلام من شهرستان زندگی میکنم واز یه که تو تهران ساکن هست شکایت کردم وهزینه دادرسی دادگاه رو نداشتم اعسار زدم الان میگن شاهد رد باید ببری تهران من نمی تونم شاهد هارو ببرم تهران الان باید چیکار کنم اگه نبرم کلا شکایتم باطل میشه یا میتو نم شاهد دیگه ای معرفی کنم که تهران زندگی میکنه ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله اگر دادگاه ابلاغ کرده شهود ببرید ، باید ببرید. در غیر اینصورت اعسار شما رد میشود و باید هزینه دادرسی را پرداخت کنید.