مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین خدمت سربازی

با سلام. اینجانب در خدمت سربازی در نیروی انتظامی حین انجام یک ماموریت از چند طبقه افتاده و دچار ضایعه شدید نخاعی شدم. به علت اینکه ترسیدیم به هیچ حق و حقوقی نرسم شکایت نکردیم. الان کمیسیون مرا معلول حین خدمت اعلام کرده که یک حقوق مستمری میگیرم سوالم این است: اگر شکایت میکردم هم دیه میگرفتم هم حقوق بگیر میشدم؟ یا فقط دیه بود.؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید دارم دیوانه میشم. آسیبم خیلی شدید بوده

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در حال حاضر هم میتوانید با ارائه مدارک کمیسیون جهت مطالبه دیه اقدام به تقدیم دادخواست نمایید