مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چک ضمانت

باسلام و درود فراوان همسر من برای برادرم که چند سال پیش با خانمی که قرار بود خونه ایشون رو بساز به چک بابت ضمانت ساخت و ساز داده بود بدون تاریخ مبلغ پنجاه میلیون که زمانی که اون خانم سه دونگ سند رو به نام برادرم زد اون چک رو داد بابت انجام کارهای ساختمان تمام مفاد قرداد رو برادرم انجام داد ولی موقع ساخت پول کم آورد و مجبور شد که ازکسی پول بگیره و اون طرف با وکالتی که از برادرم داشت رفت سه دونگ سند رو به نام خودش زد که برادرم اون شکایت کرده ولی هنوز به نتیجه نرسیده برای همین موضوع نتونسته پایان کار رو بگیره پسند تفکیک شده برای اون خانم بگیره ولی دو طبقه خونه در اختیار اون خانم هست و سه دونگ سند هم بنامش هست و از مفاد قرداد فقط همون پایان کار رو نگرفته و سند تفکیکی رو بقیه موارد رو انجام داده و برای همین اون خانوم چک همسر من رو برگشت زده و هر ماه از حقوق همسرم هفتصد تومن کم‌ میشه که خیلی درد سر برای زندگی من درست شده و حساب های همسرم بلوکه شده حتی ماشینش هم نمی تونه معامله کنه چون درخواست توقیف ش رو گرفتن تو رو خدا راهنماییم کنید ممنون میشم چون واقعاً زندگی برایمان شده جهنم الان هشت ماه زندگی من با دوتا بچه شده جهنم هم از لحاظ مالی تو تنگنا هستم و هم از لحاظ روحی تورو خدا من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما پیچیده است ونیاز به مشاوره حضوری دارد.همسرتان محترمتان را جهت اخذ مشاوره به اینحانب راهنمایی بفرمایید.یاالله