مشاوره حقوقی رایگان - عدم درج رم در رأی دادگاه

باسلام وادب
موضوع شکایت به طور خلاصه:
سرقت یکدستگاه گوشی سامسونگ مدل pro g3 که درماه بهمن سال گذشته توسط شخصی در خودروی سواری سمند ربوده شد.

محتویات گوشی:
1-دوسیم کارت سرگوشی
2-دوسیم کارت دیگرپشت قاب گوشی که جمعأ 4خط گوشی.
3-یک عدد رم .

پس از سرقت، کارتن گوشی مسروقه کارهای قانونی از جمله شکایت و ... انجام گرفت. شرکت مخابرات بعد از21 روز رد خطی که گوشی به روی آن قرار گرفت را زده و به کلانتری و به ما گزارش داده که گوشی در فلان خیابان پیدا شده. ما هم بدنبال شکایت خود و پس از رأی قطعی دادگاه به نفع ما که متهم را با توجه به ماده 2و14و 18و19و144و211 از قانون مجازات اسلامی مصوب سال 92 و ماده 406 از آیین دادرسی کیفری مصوب سال 92 و ماده ی 661و667 مصوب 75متهم را به:

تحمل سه ماه و یک روز حبس.... 10ضربه شلاق درجه 6.... و مکلف شد عین مال مسروقه را با قیمت امروز پس دهد.

حال بحث مورد نظر ما رم مورد نظر در گوشی هست که لحاظ نشده که ما از این بابت مجبور شدیم طرف را به دلایل زیربه زندان روانه کنیم:

1-رم داخل گوشی حاوی عکس و فیلم های خانوادگی هست که برای هر ایرانی ناموس پرست، بسیار مهم قلمداد میشود.
2-رم داخل گوشی حاوی اطلاعات بیماران خاص شهرم هست که با توجه به عملکردها بودجه و منابع مالی و تنخواه موردنظر را میدادند که همه داخل آن گوشی بود.
3-رم داخل گوشی حاوی هفت سال نوشتن معلمی بود که تمام اندوخته دانش فرهنگ را در پی دی اف هایی جمع آوری کرده بود که همه به فنا رفت.

حال سؤال این است که قاضی دادگاه شهرستان و همچنین تجدیدنظر استان حکم قطعی را صادر کرده و به نفع ماهم بوده ولی آیا میتوان از سه مورد فوق که عرض کردم گذشت؟ از شما کارشناسان محترم تفاضای مشاوره و اینکه بایستی شکایتی دیگر لحاظ کرد؟؟ و اینکه آیا گوشی به لحاظ حافظه کم ، جز ؛ لوازمات و ضرورات وابسته به آن می دانند که هر شخصی بعد از خرید گوشی نه از نوع جدید که حافظه ی بالایی دارند، شخص خود ناخواسته به دلیل حجم بالای برنامه ها و... مبادرت به خرید ، رم میکند؟؟

متأسفانه در رأی دادگاه باتوجه به اعتراضی که زدیم، رم که حاوی عکس خانوادگی، عملکرد بیماران (چون حقیر ریاست بیماران خاص و پیوند اعضا شهرستان می باشم) و پی دی اف های مذکورالیه کتاب موردنظر، قاضی دادگاه صرفنظر از این رم که کل اصل ماجرا بحث رم می باشد، در این خصوص حکمی به اعتراض ما نداده است. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه خسارت مطرح شود احتمال ضعیف دارد نتیجه بدهد