مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان با انباری اقرارنامه ای

آپارتمانی را خریداری کردم که یک واحد انباری همراه با آن را فروشنده به صورت اقرارنامه ای واگذار کرد.
به این ترتیب که کلیه مالکین زیر برگه اقرار نامه را امضاء کرده و بخشی از فضای مشاعات را که به این واحد اختصاص داده شده بود و به علت ضوابط شهرداری قابل درج در سند نبود را قبول کرده بودند که در اختیار واحد خریداری شده من باشد و در متن اقرارنامه متعهد شده بودند که متن اقرارنامه را به مالکین ثانویه در صورت فروش اطلاع دهند.
حال بعد از گذشت سالها مالکین جدید ثانویه و مالکین قدیمی امضاکننده اقرارنامه مدعی شده که این انباری متعلق به عموم ساکنین است.
لطفا راهنمایی بفرمایید که تکلیف من نسبت به این انباری، فروشنده اولیه، مالکین حاضر امضاء کننده اقرارنامه و مالکین جدید چیست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توجه به اینکه مالکین در زمان قبل اجازه فروش و انتقال مشاعات ساختمان را نداشتند بنابراین اقرار آنها به امر باطلی بوده و بی اثر است بنابراین بهتر است با مالکین جدید به توافق برسید