مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به استناد بند اول سند ازدواج نفقه

با سلام شوهر شخصی از اوایل سال 98 نفقه را پرداخت نکرده و حکم محکومیت و اجراییه نیز صادر و منجر به صدور حکم جلب شده ناچار بعد یه هفته از جلب طلاق به استناد بند اول سند ازدواج دادخواست دادم بعد دو هفته رفته نفقه رو واریز کرده حال قاضی میگه چون نفقه پرداخت شده نمیتونی طلاق بگیری ایا این صحیح هست یا خیر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر 6 ماه پس از محکومیت و صدور اجراییه شوهر نفقه پرداخت نکند حق طلاق برای زن خواهد بود و پرداخت بعدی نفقه تاثیری در حق طلاق ندارد و آن را منتفی نمی کند.

زهرا افشاری پور

زهرا افشاری پور :

استان :

باسلام
بله متاسفانه چون یک قیدی وجود دارد مبنی بر اینکه:( امکان اجبار زوج به پرداخت مهریه نباشد)
ایشون بهرحال بعد از جلب شدن،داره نفقه رو میپردازد
و به استناد عدم پرداخت نفقه،نمیتوانید طلاق بگیرید