مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدیدنظر در خصوص اعتراض طلبکار به تایید رای ورشکستگی بدوی

سلام وقتتون بخیر. رای ورشکستگی برادرم (ورشکستگی به تقصیر) تو دادگاه بدوی طبق نظریه کارشناسان 3 نفره صادر شد ولی قطعی نشده بود. در مهلتی که طلبکارها اعتراض به رای بدوی داشتن، یکی از طلبکارها که درواقع نماینده حقوقی بانک بود به رای بدوی اعتراض کرد و پرونده به یکی از شعبه های تجدیدنظر منتقل شد. و حالا دادگاه تجدید نظر قرار نهایی رو صادر کرد. انتهای متن دادنامه ی ابلاغیه ی دادگاه تجدید نظر این رو نوشته

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل پیگیری است
در صورت تمایل، تماس بگیرید