مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری آپارتمان پیش فروش

با سلام
بنده یه واحد آپارتمان پیش خرید کرده ام
از مشاور املاک خواستم که کد رهگیری صادر شود ولی ایشان میگویند برای آپارتمان پیش خرید چون ساخته نشده امکان دادن کد رهگیری نیست
میخواستم بدانم اولا این حرف صحیح هست یا نه
در صورت صحیح بودن برای جلوگیری از امکان کلاهبرداری چه کاری باید انجام دهم.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام کد رهگیری با کد پستی داده می شود. بهترین راه تنظیم قرارداد پیش فروش در دفاتر اسناد رسمی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به این دلیل نمیتواند کد ره گیری بگیرد که قانونا حق تنظیم قرابنگاه هارداد پیش فروش را بعد از سال 89 ندارند و این گونه قرارداد ها اکثرا دچار مشکلات قضایی و قانونی خواهند شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به این دلیل نمیتواند کد ره گیری بگیرد که قانونا حق تنظیم قرارداد پیش فروش را بنگاه ها ندارند پیش فروش را بعد از سال 89 باید رسمی انجام دهند و این گونه قرارداد ها اکثرا دچار مشکلات قضایی و قانونی خواهند شد