مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث مال غیر

سلام
ملکی از پدر بزرگی به نوه خود در سال 1342 در روستا و با سند دستی که مورد تایید شورای روستا میباشد فروخته شده و در وصیت نامه پدر بزرگ نیز این فروش قید شده.
در سال 1352 وراث، ملک مورد نظر را نیز جزء اموال مرحوم تقسیم کردند و نوه خریدار نیز امضا کرده.
حال سئوال این است که آیا این تقسیم مال ملک فروخته شده با توجه به امضای خریدار ملک موجه است یا نه در صورتی که ملک جزو ارثیه نبوده و قبلا فروخته شده؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام چون ملک قبلاً فروخته شده جزو ماترک محسوب نمی شود اما برای امضای خریدار در برگ تقسیم نامه باید دلیل موجهی آورده شود