مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ملک

سلام.
ما ملکی را به دلیل آن که قیمت مناسبی داشت، توسط یک مبایعه نامه با مهر و امضای املاک انجام و کد رهگیری به نام ما صادر شد. از طرفی در این مبایعه نامه ذکر شده است که اگر در روند انجام این معامله از سمت فروشنده اخلال ایجاد شود، همه ضررها و نیز دریافت و پرداخت پول به خریدار به عهده املاک است. ما 70 درصد ثمن را داده ایم اما در تنظیم مبایعه نامه مالک نبوده است و تنها با املاک این مبایعه نامه امضا شده است. مالک چند باری برای سند نیامد و آخرین بار پشت مبایعه نامه ذکر کردیم اگر در تاریخ مشخص شده در دفترخانه مشخص شده مالک حضور نیابد، دو برابر مبلغ پرداختی باید توسط شخص آقای فلانی (املاکی) به خریدار پرداخت شود. با مهر و امضا و حضور دو شاهد. نظر شما در این خصوص چیست؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

اگر در موعد حاضر نشدند علیه متصدی املاک شکایت کیفری مطرح شود