مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی

سلام. من مردی 27 ساله هستم که مدت یک سال و نیم با دختری 16 ساله دوست هستم و قصد ازدواج هم داریم.
در این مدت دوستی چندین مرتبه با هم رابطه مقعدی داشتیم ولی حتی همون اولین باری هم که سکس مقعدی داشتیم و دخول انجام شد، با این که سایز آلتم متوسط هست نه کوچک ایشون هیچ دردی حس نکردن و فقط لذت بردن. من تازه از زبان خودش کشیدم که قبل من یک مدت کوتاه با یک پسر دیگر رابطه داشته اما فقط کلامی و هیچ نزدیکی و سکسی بینشون نبوده. آیا چنین چیزی امکان داره که یه دختر 16 ساله که طبق گفته خودش قبل من با کسی رابطه سکسی و مقعدی نداشته برای اولین بار رابطه مقعدی داشته باشه بدون هیچگونه دردی؟ شما رو به خدا راهنماییم کنین و راستش رو به من بگین که تکلیفم رو بدونم و لااقل بفهمم رابطه ای بوده یا نه؟ ممنونم.

پاسخ ها :

تشخیص رابطه مقعدی رابطه مقعدی تشخیص رابطه جنسی رابطه جنسی