مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده کالا

سلام. من 23 روز پیش رفتم فرش بخرم که گفتن باید بافته بشه. خلاصه در فاکتور قید کردیم و نوشتیم 1500000 بیعانه دادم 9500000 موند موقع تحویل فرش. امروز به من زنگ زدن گفتن فرش شما آماده هست. باید 2800000 اضافه بدید. فرش گرون شده. من هم گفتم من بیعانه دادم. خلاصه میگه باید بدید. من هم توان مالی ام ضعیف هست. میشه کاری کرد؟ گفتم میرم شکایت میکنم گفت برو بکن. لطفا راهنماییم کنید. کجا برم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

باسلام
اگر قیمت کل در فاکتور شما درج شده باشد حق با شماست،ولی اگر فقط برای بیعانه رسید گرفته باشید حق با فروشنده است.