مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

سلام و خسته نباشید، نامزد من مهریه و نفقه اش اجرا گذاشته و ما دو جلسه رفتیم شورای حل اختلاف، بعدش گفتن میره دادگاه،ا یا ما میریم مشاوره یا اینکه میریم دادگاه؟؟؟ الان یک هفته هست اصلا خبری نشده

پاسخ ها :

پریسا قدیرزاده

پریسا قدیرزاده :

باسلام.دعاوی خانواده در صلاحیت دادگاه خانواده است.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. پرونده های خانواده در صلاحیت دادگاه خانواده می باشد.

پرسشگر :

خب من چکار می تونم بکنم ک بفهمم پروندم کجاست؟

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما با مراجعه به شورا تقاضا نماييد تا شعبه ارجاع شده را به شما معرفي نمايند

دامون صادقي

جناب آقای دامون صادقي :

سلام پرونده به دادگاه خانواده می رود و وقتی پرونده ثبت شد برای شما پیامک میاید و از طریق ثنا هم می توانید پیگیر شوید