مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در رفع توقیف وثیقه ملکی

باسلام. مادرم چهارسال پیش سند ملکی خود را برای پرونده پسرش که کادر نیروی انتظامی هست وثیقه گذاشته حالا بعد از چهارسال پسرش سند را آزاد نکرده و خودش هم متواری و مجهول المکانه و جواب تلفنش را هم نمیده. چه راهکاری هست بتونیم سند را آزاد کنیم. پرونده چابهاره و ما تهرانیم و متهم هم تهرانه. نیابت هم نتونستیم بگیریم.
به چه شکلی میتوانم نیابت برای دادسرایی در تهران بگیرم؟با تشکر

پاسخ ها :

مرجان  اويسي

مرجان اويسي :

اگه میتوانید تبدیل تعهد کنید اگر قبول کردنند به میزان تعهدش مبلغ ریالی را به نحو اقیاط پرداخت کنید