مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام. من یکی دو روز پیش پشت چراغ قرمز تصادف کردم. جلو یک ماشین 405 مدل 94 خسارت دید و مقصر اعلام شدم. به طوری که سپر جلو و عقب و همینطور کفی صندوق و قسمتی از در صندوق خسارت دیده. بنده از بیمه خودم استفاده کردم و شخص بعد از مراجعه به بیمه به من میگه که بیمه نتونسته درست محاسبه کنه. آیا شخص میتونه الان از من چیزی بخواد یا دیگه به من ارتباطی نداره و باید مشکلش رو با بیمه و نمایندگی حل کنه؟ شخص با من تماس گرفته و میگه که باید افت قیمت بپردازم. راجع به این که پروسه قانونی افت قیمت چطور هست هم مطالعه کردم. میخواستم ببینم ماشین این شخص حدود چقدر افت میخوره؟ با تشکر.

پاسخ ها :

لیلا محمدی

لیلا محمدی :

باسلام،درصورتيكه ماشين موردنظرصفرباشدحين تصادف وب واسطه تصادفي كه مقصر شما هستيد ماشين دچارصدمه اي گردد كه دچار افت قيمت خودرو گردد پس از دادخواست ايشان وصدور راي محكوم ب پرداخت هستيد كه ميزان دقيق آن با عنايت ب خودرو وتوسط كارشناس تعييني دادگاه مشخص ميگردد