مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

با سلام، من سال 90 در یک شرکت آرایشی مشغول بکار بودم و از هر نفر 30میلیون سفته ازمون گرفتن و در بعد یک سال و نیم از شرکت اومدم بیرون، چندین بار پیگیر سفته ام شدم که هربار از دادن سفته امتناع کردن، بعد از مدتی گفتن سفته رو پاره کردن، حتی از اداره کار نامه دادن به شرکت که سفته ها رو پس بدن ولی جوابی ندادن، لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

دعوای استرداد سند (سفته) رو مطرح کنید و به نامه اداره کار نیز استناد کنید. در صورتی که ادعای مفقودی کردند باید دعوای ابطال سفته رو طبق قانون تجارت و به کمک وکیل طرح کنید.