مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری تلگرام

شخصی مزاحمت از طریق چت در تلگرام ایجاد مینماید، پس از پیگیری از طریق دوستان متوجه شدم خط فاقد سند است و هنوز قطع نشده توسط ایرانسل با اینکه قرار بود کلیه سیم کارتهای بی سند قطع شود،
بنظر شما چگونه میتوان شخص را پیدا کرد، از این شخص پیامهای مختلف دارم که خودش رو کسی دیگه معرفی کرده، ممنون

پاسخ ها :

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

سلام شما هویت طرف رو نمیدونی شکایتی مطرح کنید و مقام قضایی موظف هست رسیدگی کنه البته استعلامهای رو بخواهید ولی تا متهمی رو یافت نکردید پرونده شما مفتوح خواهد ماند

 سیاوش  اسکندرزاد

جناب آقای سیاوش اسکندرزاد:

یا سلام
با طرح شکایت در دادسرای محل دریافت پیامها و شرح واقعه مالک خط احضار شده و ایشان از نظر کیفری پاسخگوی جنابعالی خواهند بود.