مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

باسلام خدمت دوستان و وکلای محترم این جانب چهار ماه در بستر بیماری بودم و یک ماه در کما که شکرخدا بهبود یافتم در تاریخ 23/5/99 در حالی که بسیار ضعیف و ناتوان شده بودم شبانه به قصد رفتن به خانه خواهرم که کمی با ما فاصله دارد میرفتم وقتی در را زدم شوهرش و برادرم با چوب و میله به قصد کشت مرا زدند که میوه فروشی که در انجا مغازه دارد و دوست داماد من است سه نفری انقدر مرا زدند که چندبار بیهوش شدم داماد بنده با یک برنامه ماهواره ای ارتباط دارد با یک عراقی ساکن لبنان و شدیداً به او اعتقاد دارد او گفته بود هرکس کرونا بگیرد کافر است و باید بمیرم اینها هم قصد کشتن مرا داشتند. زمانی که مردم جمع و با کلانتری تماس گرفتند دو نفر از انها فرار و یکی را مردم گرفتند وقتی ماشین کلانتری امد بجای او مرا بردند که مردم اعتراض کردند در کلانتری او از فرصت سوء استفاده کرده و علیه من شکایت کرد در صورتی که من شاکی بودم او چون بیکار بود و علاف ما خرجش را میدادیم بخاطر همین مثلا رضایت داد و مرا با امبولانس انتقال دادند روز بعد که رفتم شکایت کنم دادیار بهم گفت او به شما شکایت کرده حالا شما میخواهید علیه او شکایت کنید که من گفتم شما به اشتباه مرا دستگیر کردید به هرحال شکایت کردم حتا از من نپرسید ان دو کجا هستند یا چندنفر بودند حتا دادخواست مرا او نوشت که من اعتراض کردم بعد از مدتی او را احضار کردند و روز بعد من را که بعد از مدتی برایم پیامک امد که پرونده مختومه است و ایشان 5شاهد اوردند و چون شما هیچ شاهدی نیاوردید پرونده مختومه است در صورتی که هیچ کس نگفت شاهد بیار وگرنه همه اهل محل حاضر به شهادت دادن هستند و 10روز به من فرصت دفاعیه دادند در ضمن ببخشید پزشک قانونی برایم اقدام به قتل نوشت چون همه جای بدنم یا شکسته یا زخمی و کبود که الان دستم پلاتین خورد و سرم 60 تا بخیه خورد کتفم هم استخوانش خراش برداشته. ببخشید اگر متن طولانی شد. پوزش ‌از جنابتان صمیمانه خواهش میکنم راهنمایی کنید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام در لایحه اعتراض به قرار منع تعقیب موارد را شرح داده و تقاضای استماع شهادت شهود کنید با ارجاع پرونده به شعبه پیگیری و درخواست استماع شهادت شهود خود بنمایید. و بهتر است از کمک یک وکیل لااقل در لایحه نویسی بهره بگیرید