مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام
من یه خودرو سال 97خریداری کردم از مالک خودرو که خودرو در رهن سایپا بوده و با هم قولنامه نوشتیم و قرار شد بعد از پرداخت مبلغ 4چک به حساب مالک خودرو بریم دفترخونه که من تمام مبلغ رو پرداخت کردم و وکالت فروش به من داد و من به تعویض پلاک مراجعه کردم ولی خودرو در توقیف بود
وقتی من استعلام گرفتم پدر مالک خودرو از مالک خودرو طلب داشت
توقیف خودرو رو گرفته بود ولی زمان گرفتن توقیف 1ماه بعد از زدن سند فروش به نام من بود
الان من یکسال هست که درگیر پرونده هستم
ولی به جایی نرسید در شورای حل اختلاف
یه راهنمایی بکنید من رو
ممنون

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

سلام شما باید اعتراض ثالث اجرایی میزدید نسبت به این توقیف