مشاوره حقوقی رایگان - مجازات کیفری راننده در تصادف منجر به فوت

سلام ببخشید من با عابر پیاده تصادف کردم که بعداز دوهفته بستری در بیمارستان فوت کرد. البته باوجود بی توجهی عابر ، من مقصر شناخته شدم . حال میخوام بدونم خانواده ی متوفی میتونن از من شکایت کنن ؟ اصلا به جز دریافت دیه حقی برگردن من هست؟ و آیا شرکت در مراسم خاکسپاری متوفی لازم و درست است یا خود باعث بروز حوادث دیگه میشود؟ لازم به ذکر است که من خانم هستم . ایا حبس برای من در نظر گرفته میشود؟ خیلی سپاسگزارم از پاسخگویی عزیزان و راهنمایی هایشان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بی احتیاطی در رانندگی غیر از دیه حبس هم دارد. که اگر کمک در رساندن مصدوم به بیمارستان و همکاری کرده باشید و دیگر شرایط دادگاه ممکن است حبس را تعلیق کند یا جزای نقدی محکوم کند