مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن پول مستاجر

سلام سال پیش خونه ای اجاره کردیم که صاحبخانه طبقه بالا زندگی میکنه امسال به مشکل خوردیم و بحثمون شد گفتن خونه رو تخلیه کنین از برج 5
تا الان هر مستاجری برای بازدید خونه اومده از خونه خوشش میاد ولی بخاطر مبلغ بالای اجاره قرارداد نمیبنده. چندبار خونه پیدا کردیم ولی بخاطر اینکه پولمونو نمیده قرارداد نبستیم.. حالا که بابام میره در بنگاه که چرا پولمونو نمیدین بنگاه که از دوستای صاحبخونه هست بابامو تهدید میکنه و میگه شما مشتری های خونه رو پروندین و صب کن ببین چیکارتون میکنم در حالی که ما از خدامونه ازین خونه پاشیم .... حالا تکلیف ما چیه ما که قراردادو تمدید نکردیم باید همون اجاره قبلی رو بدیم؟ بنگاه میتونه مارو اذیت کنه؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه مدت قرارداد اجاره تمام شده است شما طی اظهارنامه درخواست پرداخت مبلغ ودیعه را از موجر نمائید. در اینصورت فقط می بایست مبلغ اجاره سال قبل را بدهید.