مشاوره حقوقی رایگان - خروج غیر قانونی

خسته نباشید من و همسرم از هم 5 سالی میشه جدا شدیم و حضانت دخترم که 7 و نیم سالشه با مادرش بود ایشون دخترمو غیر قانونی بدون اجازه من از کشور خارج کرده رفته ترکیه من هر جا رفتم گفتن کاری ازدستمون بر نمیاد من نمیدونم چه کار میتونم بکنم نمیدونم که اصلا کجای ترکیه رفتن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از همسرتان شکایت خودداری از استرداد طفلی که به وی سپرده شده ، بکنید. تا رای کیفری داشته باشید و بعد شاید با همکاری دستگاههای ذی ربط اقدام صورت گیرد.