مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن سفته کارگر

سلام، خسته نباشید.
من یک مدتی پیش یک پیام استخدامی دیدم که داخل یک موسسه معتبر است. ابتدا با روش های خاص جذب کردن و بعد از این که اعتماد کردند سیم کارت دادند.
بنده قرارداد امضا کردم و سفته هم دادم . در قرارداد ذکر شده بود از سیم کارت استفاده شخصی نشه و از اسرار موسسه حرفی زده نشه. حالا چند روز کار کردم و منصرف شدم.
مشکل اینجا هست. گفتند چند ماه بعد سفته رو پس میدند و مدرکی ازشون ندارمو ندادند فقط از قرارداد و سفته عکس گرفتم.
سیمکارت هم گفتن پس بده اما چون فسخ قرارداد ندادند، سیم کارت رو گفتم بسوزونید تا به عنوان مدرک داشته باشم.

١_ آیا به هر دلیل میتونن سفته رو اجرا بزارند؟

٢_میتونم از خودم دفاع کنم؟ چون تنها چند روز کار کردم و دلیلی برای به اجرا گذاشتن ندارند و سیم کارت از زمانی که بسوزه دیگه فکر نکنم باز هم سوء استفاده کنند به نام بنده ثبت شه.
از حرفاشون هم مدرک دارم اگر به هر دلیل به اجرا گذاشتن خودشون متهم بشند.
فقط اسکرین شات، ویس و شماره تلفن مدرک حساب میشه؟

3_آیا راهی هست زودتر سفته رو پس گرفت؟

4_آیا سفته رو به اجرا بزارند در ارگان دولتی نمیتونم استخدام شم؟

5_خلاصه بگید چکار کنم؟ آیا بعدا سفته رو پس ندهند میتونم با عکسی که از قرارداد دارم اقدام کنم و پس بگیرم؟

دوستان هیچ وقت چشم بسته جایی رو امضا نزنید و مدرک یا حداقل عکس بگیرید.

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

سلام می توانید طرح دع ی به جهت استرداد لاشه سفته ها داشته باشید