مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام.بنده چند وقتی پیش با کسی که در کوچه ما 50 متر بالاتر از خانه زندگی میکند دوست شده و برای کشیدن مواد به خانه اش میرفتم. این فرد بعد ها فهمیدم سابقه دار است و دوستانش که در خانه اش رفت و آمد میکنند همه سابقه دار و انواع جرم را دارند. بعد از مدتی با پیگیری های همسرم با آن فرد قطع رابطه کردم. بعد از یک هفته پیغام فرستاد که همسرش که به بهانه طلاق از خانه اش رفته به خانه سر زده و متوجه شده ساندویچ ساز نیست. اکنون آن فرد میان آن همه آدم که در خانه اش تردد و مواد مصرف میکردن به من که 38 سال سن دارم و تا کنون نه پایم به کلانتری باز شده و نه کوچکترین سابقه ای دارم تهمت دزدی زده و بنده تهدید کرده که همسرم میخواهد از تو شکایت کند. حتی یک بار برای این که موضوع تمام شود و فقط از ترس آبرویم 100 هزار تومان به او دادم که وسیله گمشده را بگیرد و در جایش بگذارد البته او و دیگر دوستش هم قرار شده بود پول بگذارند. آیا او می تواند همراه خانمش من را متهم کنند و موضوع متوجه آن دوستان سابقه دار و خفت خطش که دو نفرشان فراری هستن نشود. بنده اصلا شک دارم چنین وسیله ای داشته. چطور میتوانم اعاده حیثیت کنم؟ آیا این که مصرف کننده مواد هستم دلیل بر سارق بودنم هست؟ در صورتی که تا به حال همچین کار زشتی نکرده ام.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اینکه اعتیاد شما دال بر سارق بودن هم هست،خیر،اینکه چگونه میتوانید اعاده ی حیثیت مایید با طرح شکایت افترا علیه همسایه و البته درخپاست اعاده ی حیثیت