مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام. آپارتمان ما 12 واحد هست. 4 و 4 جدا جدا اما برای این که ماشین کمبود داشت به عبارتی برای این که ماشین ها زیر بارون نباشد، 3 تا باغچه خوب پارکینگ را تبدیل به سیمان کردم صاف کرد. از این 12 واحد 8 مالک تقریباً مخالف هستن. که میگه چرا سیمان شد. الان حتی من هم مخالف هستم. بعد این آپارتمان از سال 79 تا حالا ساخته شده و هیچ کس هیچ اعتراضی نداشت تا الان. اما یک باره امسال تصمیم به این نتیجه گرفته شد. آیا میتونستن باغچه ها رو سیمان کنند یا نه؟ الان سه چهار تا از همسایه ها شاکی هستن.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر خلاف است و حق استفاده از قسمت مشاع برای استفاده اختصاصی ممنوع است