مشاوره حقوقی رایگان - راه تبدیل حیاط مشاع به جای پارک

با سلام
مجتمع ما 8 واحد هست و ملک جنوبی با عرصه 250 متر حاشیه 10 متر که 6 واحد دارای پارکینگ ثبتی در سند هستند و دو واحد بدون پارکینگ هستند که در حال حاضر داخل حیاط مشاع با توافق بقیه بدون هیچ مزاحمت پارک میکنند .
سوالم اینه که امکان خرید و ثبت این فضا از شهرداری برای دو واحد هست
و سوال بعدیم اینه اگه نشه ثبت کنیم امکان استفاده از حیاط مشاع برای پارک خودرو با نظر اکثریت امکان پذیر است یا باید همه واحدها رضایت داشته باشن .ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اولا جای پارک نیست ثانیا در صورت توافق نیاز به رضایت همه مالکان است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام امکان استفاده از حیاط مشاع برای پارک خودرو با نظر اکثریت مالکان خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست.
با اجازه سایر مالکین امکان پارک وجود دارد