مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات ساختمان

با سلام و ادب.
به استحضار می رساند بنده واحد نوسازی را به صورت قانونی اجاره نموده ام. بعد از ساکن شدن، مدیر ساختمان فرمودند مالک مبلغی به عنوان بدهی مشاعات می بایست بپردازد. در غیر این صورت تسویه به عهده شما هست.
آیا بدهی عمرانی ساختمان نوساز که مالک پرداخت ننموده طبق فرموده هیات مدیره که ظاهرا در جلسه عمومی ساختمان تصویب شده بر عهده مستاجر است؟

پاسخ ها :

پرداخت هزینه مشاعات ساختمان توسط مستاجر هزینه مشاعات ساختمان قانون مشاعات ساختمان مستاجر مالک