مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی خودرو

درود فراوان. نامزد بنده مهریه رو اجرا گذاشته. قصد توقیف ماشینم را دارد. من یک خودرو دارم که از 8 ماه پیش که آن را خریدم تا الان هنوز پلاک و سند و بیمه هیچ چیز به نام خودم نزدم و به نام شخص ثالث هست. فقط قولنامه به نام خودم هست و کارتی که در بنگاه کشیدم با کارت خودم بود.‌ بنا به دلایلی امکان انتقال سند و تعویض پلاک وجود ندارد. با توجه به این که من سوار ماشین نمیشوم و پدرم از آن استفاده می کند، آیا امکان توقیف فیزیکی خودرو وجود دارد؟ من در خانه پدری زندگی می کنم.

پاسخ ها :

ايمان  فيضيان

ايمان فيضيان :

استان :

سلام توقیف در صورتی امکان دارد که پلاک وسند بنام شما باشد.اکر پلاک بنام شما باشد بر اساس استعلام از پلاک ماشین با پلاکی که بنام شماست توقیف میشه.اگه پلاک بنام شما نیست توقیف نمیشه