مشاوره حقوقی رایگان - در مورد وصیت نامه

سلام و خسته نباشید
1.سوال بنده این هست که وصیت نامه بدون تاریخ و بدون شاهد و بدون مهر اعتبار دارد؟ این وصیت نامه در سال 75نوشته شده
2.سوال دومم هم این است که ایا اثر انگشت را می توان از روی برگه ای که کپی شده مشخص کرد که از چه شخصی هست یا باید اصل برگه باشد؟

پاسخ ها :

محسن پروین

جناب آقای محسن پروین :

سلام.
1- اگر ورثه وصیتنامه را قبول ندارند باید از دادگاه درخواست تنفیذ انرا بنمایید؛
2- برای تشخیص اصالت اثر انگشت، باید اصل موجود باشد و یا به اثر تنگشت آن شخص در جاهای دیگر رجوع کرد که این کار توسط کارشناس انجام میکردد.