مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله مسکن

بنده یک مبایعه نامه نوشتم برای خرید یک ملک. چندین موعد مشخص کردیم که 4 مورد رو بدون تاخیر پاس کردیم. یک موعد رو هم در تاریخ 99.7.23 شفاها مشخص کردیم برای اینکه خود فروشنده ملک را رهن کند و از ثمن معامله کاسته شود. ولی در خود قرارداد این تاریخ فقط به عنوان موعد پرداخت مشخص شد و قید رهن بودن در آن ذکر نشده است. ما که مطمئن بودیم اون تاریخ رهن هست پرداختی نداشتیم. حالا این فروشنده اومده با استناد به یک بند قرارداد میگه من میخوام فسخ کنم و 200 تومن پول زور میخواد. ضمن اینکه من 99.7.30 هم یک موعد دیگر پرداخت داشتم که قرار بود وام بگیرم ولی چون مدارک به من ندادن نتونستم اون رو هم فراهم کنم. یعنی دو موعد از پرداخت ها دیرکرد داره. روز 99.8.21 هم روز نهایی برای سند زدن هست.
بندی که به آن استناد کردن: مقرر شد در صورتی که خریدار از پرداخت مبلغ و چک های فوق در تاریخ های مندرج شده تا انتهای قرارداد یه فروشنده به هر عنوانی امتناع نماید فروشنده می تواند بدون نیاز به مراجعه قانونی و با کسر ضرر و زیان و به صورت یک طرفه قرارداد فوق را منفسخ و آپارتمان فوق را به هر شخص حقیقی و حقوقی دیگری واگذار نماید و خریدار حق هرگونه شکایت و یا اعتراضی را در هر مرجع قضایی و حقوقی و یا کیفری مبنی بر مبایعه نامه فوق و فروشنده ی ملک مورد معامله و املاک امپراطور سلب و ساقط نموده است.
البته این بند در مبایعه نامه دستی موجود نبود.
آیا این فرد میتونه با استناد به این بند فسخ کنه؟
آیا میتونه ضرر و زیان که 25% برای فسخ تعیین شده را بگیره؟

پاسخ ها :

خسارت فسخ معامله ملک فسخ معامله ملک فسخ معامله به دلیل پاس نشدن چک فسخ معامله خسارت