مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام بنده با 19 سال سابقه و 12درصد جانبازی و مشکلات تنگی کانال نخاعی (که اکثر پزشکان ریسک بالای عمل مطرح میکنن که امکان عمل نیست) درخواست بازنشستگی دادم قبول نمی کنن کمیسیون بدوی هم سطح دو زده آیا میشه درخواست را طوری دیگه مطرح کنم برای بازنشستگی.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام قانونا خدمت زیر 20 سال مجوزی برای بازنشستگی ندارد ودرصورتی که از کار افتادگی شما در کمیسیون محرز گردد با پرداخت 19 روز حقوق درماه ممکن است که از کارافتاده شوید موفق باشید