مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

با سلام.
با همسرم در منزلي كه به اسم پدر من هست زندگي ميكرديم. همسرم خانه را ترك كرد و گفت ديگه منو نميبيني و طلاقت ميدم ... و من قفل منزل را تعويض كرده. در اين حين مهريه اجرا گذاشتم و براي مراحل استرداد جهيزيه اقدام شده، و دو عدد خودرو همسرم را توقيف كردم.
همسرم از من و پدرم شكايت ممانعت از حق انجام داده و گفته هنگامي كه از سركار برگشته خونه با قفل تعويض شده مواجه شده!
ايا ميتواند در اين ارتباط عليه من اقدامي انجام دهد؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام نباید درب را قفل میکردید بهر حال ایشون ساکن منزل بوده و حق تصرف داشته باید پدر شما قانونا اقدام به خلع ید از شما و همسرتان میکرد