مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل از ساختمان

سلام, من یک واحد آپارتمان خریده ام, در قولنامه ذکر شده است که هرگونه مشکلی در ساختمان تا یک هفته با فروشنده بعد از یک هفته با خریدار میباشد چون در پایان شهریور من آپارتمان را تحویل گرفتم بعد از یک سال تصمیم به نصب اسپیلت کردم که متوجه شدم لوله های داخلی توی کار اسپیلت سوراخ بوده و بنده کلی متضرر شدم لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام با توجه به شرط مندرج يك هفته شما نميتوانيد شكايت نماييد

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام...در حالت کلی عیوبی که ظاهر نبوده از تاریخ اطلاع است..و اثر متفاوتی دارد. لذا ابتدا می بایست مدارکتون بررسی بشود. اما در حالت کلی ممکن است بتوان با ارایه دادخواست مبنی بر رفع نقص یا ... (که خواسته دقیق بعد از بررسی مدارک قابل بیان است) نتیجه گرفت.