مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی و پیامکی

با سلام
من 23سالمه. یه مدت کوتاهی با فردی در محل کارم آشنا شدم و کم کم با هم دوست شدیم و بعد از مدتی فهمیدم طلاق گرفته و بسیار فرد شکاک و عصبی ای هست و اینکه لاییک هستش و مدت دوسالم مسیحی بوده سعی کردم ازش فاصله بگیرم اما با اصرار و گریه هاش دلم سوخت و هربار به بهانه ی اینکه فرد خوبی میشه ادامه دادم تمام این اتفاقات برای مدت کمتر از یک ماه است ولی فهمیدم کار خلاف هم انجام میده تا اینکه رابطمو باهاش کمتر کردم بارها و بارها باهاش منطقی حرف زدم که بهتره جدا بشیم اما هربار وعده میداد که آدم خوبی میشه تا اینکه بلاکش کردم و ازش خواستم مزاحمم نشه و جوابشو ندادم الان این آقا وقتو بی وقت ساعت 4 و 5 صبح حتی با خط های دیگه مزاحم میشه یا با خط خودش پیام میده و تهدید میکنه که با عکسایی که از من داره آبرومو میبره و شبا جلوی در خونمون مدام بوق میزنه من خیلی میترسم به تازگی با مادرم درمیون گذاشتم اما نمیتونم موضوعات دیگریو بازگو کنم چون خانواده ی فوق العاده حساسی دارم ترو خدا بگین باید چیکار کنم من تا الان پام به دادگاه نرسیده این آقا هربار یجور تهدید میکنه و تهمت دزدی از محل کارو به من زده و اینکه تهدید کرده چون باهاش نموندن تمام عکسای منو تو فضای مجازی پخش میکنه من خانواده خیلی با آبرویی دارم پدرمو تو سطح شهر میشناسن فکرشو نمیکردم همچین آدمی باشه بخاطر بی دین بودنش حتی قسمی هم تو دادگاه بخواد بخوره قسم دروغه چون بارها گفته که به هیچ چیزی اعتقاد نداره ترو خدا کمکم کنید فرصتی ندارم بخاطر تهدیدا و فشارهای عصبی و ترسم حتی از اتاقمم بیرون نمیام

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.شکایت مزاحمت و تهدید ب انتشارعکس و هتک ابرو بزنید .اگه اومد درب منزل ب 110 بزنگید تاصورتجلسه کنن.

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.بهترین راه شکایت از ایشون هست. عنوانش مهم نیست، ماجرا رو شرح بدید تا دادسرا رسیدگی کند.