مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال تقسیم

سلام, درصورتیکه زمینهای از سوی هیئت به کشاورزان واگذار شده و یک سندی تکبرگ بیع شرط و بصورت مشاع با سهامی برابر برای همه سهامدارن باشد, سی نفر هستند, و سهامداران, زمینها بین خود تقسیم کنن, بدون وجود تقسیم نامه ای, بعبارتی مفروزالرعیه, ولی همه در جریان باشند که فلان قطعه بمساحت فلان جز سهم فلان سه نفر هست بصورت مساوی, و نمایندای که کلا شاهد و ناظر این تقسیمها باشد و یک نوشته بصورت کلی دارد که فلان قطعه سهم فلانی هاست بهمین صورت کل زمین, حال در این شرایط قطعه ای که پانزده هکتار هست متعلق به پنج نفر سهم مساوی, هرسهم سه هکتار, یکی از شرکا بیش از سهم خودش تصرف کرده سه هزار بیشتر از سه هکتار تصرف داشته درنتیجه و سهم شریکش سه هزار متر از سه هکتار کمتر هست, درشرایطی که باید سهم همه مساوی باشد بین این دو شش هزار متر اختلافی دارد بقیه سه نفر سهمشان درست هست راهکار قانونی پیگیریش چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

درخواست و دادخواست افراض دهيد ولي اگر توسط وكيل انجام شود بسيار بهتر ميباشد