مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اضافه کردن سادات به شناسنامه

سلام من برای کارت ملی که رفتم گفتن مشکل سادات داری یعنی پدرم سید هستن ولی در شناسنامه من به اسمم سادات اضافه نشده الان باید چیکار کنم و چه جوری اقدام کنم به نظرتون بگم شناسنامه ام گم شده کارم زودتر نمیشه یعنی کامل شناسنامه من عوض میشه یا برم ثبت احوال خودشون اضافه می کنند باید چه چیزی هوایی همرام ببرم ممنون

پاسخ ها :

اضافه کردن پیشوند سید سادات در شناسنامه پیشوند سید شناسنامه ثبت احوال