مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر و تادیه فسخ معامله

سلام. بنده به عنوان ثمن بخشی از یک معامله، یک مغازه دادم و مبلغی هم پول. زمین مستحق للغیر در آمده. من بایستی درخواست بطلان معامله و استرداد ثمن کنم. حال چون بخش اصلی ثمن، یک عین معین (مغازه) بوده و مغازه هم طرف مقابل به دیگری انتقال یافته و تلف شده. قاضی می گوید که من حالا میتوانم قیمت روز مغازه ی تلف شده ام را بگیرم. سوالم اینه که الان کارشناس یک مبلغی رو برای نرخ روز تعیین کرده. اما طرف مقابل اعتراض داده و پرونده رفته تجدید نظر و اجرای احکام. خب بعد از چند ماه اگر حکم قطعی بشه، خوانده باید خسارت تاخیر و تادیه محکومیت مالی اش رو ( از زمان حکم دادگاه بدوی تا بعد از تجدیدنظر و اجرای حکم) هم به من بده یا نه؟ این در قانون پیش بینی شده؟ من در دادخواستم صرفا اعلان بطلان معامله و استرداد ثمن و دریافت وجه التزام به همراه هزینه دادرسی خواسته بودم. چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

امیر اسلامیه همدانی

امیر اسلامیه همدانی :

استان :

سلام اجرای احکام خسارات تاخیر تادیه شما رو تا روز اجرای حکم محاسبه میکنه