مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اسناد مالکیت

با عرض سلام و خسته نباشید: سوالی در مورد مبحث ارث داشتم پدر اینجانب از سال 1309تا 1376 از یک شناسنامه استفاده میکرده است لذا در این مدت با این سند سجلی سند مالکیت (2 پروانه مراتع چرا_تفنگ_حساب بانکی و غیره) داشته و در سال 76 با حضور در ثبت احوال شیراز این شناسنامه را به برادرش که شناسنامه نداشته انتقال میدهد و خود یک شناسنامه جدید با هویت جدید میگیرد و نهایتا در سال1381فوت مینماید لذا پدرم پس از گرفتن شناسنامه جدید دیگر اقدام به تغییر نام و نام خانوادگی در سندهای مالکیت قبلی خویش نمی کند. من نیز تقاضای نفی نسب و اثبات نسب به هویت جدید پدرم را داده ام و طبق دادنامه صادره شناسنامه ام را عوض کردم. لذا اینک برای اثبات اسناد مالکیت پدرم چه کاری باید انجام دهم؟ باسپاس

قابل ذکر است ممکن است عمویم اسناد مالکیت پدرم را به نام فرزندانش انتقال داده باشد. در این صورت چه اتفاقی می افتد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم .انتقال شناسنامه به دیگری امری غیر ممکن است.ولاغیر.یاالله