مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند وثیقه

سلام. سند منزل را برای ماشین یک شخص گذاشتیم ضمانت تعزیرات و یک جای دیگر هم برای در آوردن شخصی از زندان باز همان سند را گذاشتیم. در واقع سند دو بار بازداشت شده.
حالا اگر بخوایم سند به نام شخصی دیگری بزنیم اول باید سند را از بازداشت در بیاریم؟
چون میخواییم منزل رو بفروشیم و به نام شخص دیگری بزنیم اول باید سند رو از قرار بازداشت که برای این شخص گذاشتیم در بیاریم؟

پاسخ ها :

ناهید نورشرق

سرکار خانم ناهید نورشرق:

تا زمانی که پلاک دربازداشت باسد امکان انتقال نیست