مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

سلام، وقت بخیر. من یک ماشینی رو معامله کردم که فروشنده میخواد برای تعویض پلاک و انتقال سند وکالت بده. میخواستم بدونم اگر موقع تعویض پلاک مشکلی به وجود اومد بر عهده خریدار خواهد بود یا فروشنده و موقع سند زدن به نام خریدار، هزینه فقط توسط خریدار پرداخت می شود؟
ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ممکن است ماشین مشکلی داشته باشد که تعویض پلاک نگردد بهتر است با حضور شخص فروشنده تعویض پلاک گردد